Κωνσταντίνος ΣιάχοςΣιάχος Κωνσταντίνος. Καθηγητής Ιστορίας, Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής και Πρωτοψάλτης. Συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων, υπ. Μάστερ Λειτουργικής του Ε.Κ.Π.Α. Στο ενεργητικό του απαριθμούνται επιστημονικές ανακοινώσεις σε συνέδρια, καλλιτεχνικές εκδόσεις και επιμέλεια ψηφιακών δίσκων, διεύθυνση συναυλιών και χορών Ψαλτικής, αλλά κυρίως, ερευνητικές δραστηριότητες στον κλάδο της Β.Μ. Διευθυντής της Σ.Β.Μ. από το 2012. Διδάσκει την Ψαλτική Τέχνη.

tsilikosΤσιλίκας Γεώργιος. Απόφοιτος Κ.Α.Τ.Ε.Ε., Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής και Πρωτοψάλτης. Στο ενεργητικό του καταγράφεται διεύθυνση πληθώρας συναυλιών Δημοτικής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης. Καλλιτέχνης του Δημοτικού τραγουδιού. Διδάσκει την Ψαλτική Τέχνη και το Δημοτικό τραγούδι.

palaiologosΠαλαιολόγος Νικόλαος. Καθηγητής Φυσικών Επιστημών. Δεξιοτέχνης στο Ούτι. Στο ενεργητικό του καταγράφεται πλήθος σολιστικών και ορχηστρικών συναυλιών σε διεθνές επίπεδο, με κορυφαία ονόματα του χώρου. Διδάσκει τα έγχορδα όργανα.

kladisΚλάδης Γεώργιος. Κάτοχος τίτλου σπουδών του Ωδείου “Φ. Νάκας”, στο “Τμήμα Παραδοσιακών Κρουστών”. Δεξιοτέχνης στα Κρουστά. Στο ενεργητικό του καταγράφονται πλήθος σολιστικών και ορχηστρικών παρουσιάσεων σε διεθνές επίπεδο, με κορυφαία ονόματα του χώρου. Διδάσκει τα παραδοσιακά Κρουστά.

palaiologouΠαλαιολόγου Αικατερίνη. Καθηγήτρια Μουσικής, Διπλωματούχος Πιάνου, Πτυχιούχος Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας. Μονωδός στην τάξη της “Χριστίνας Γιαννακοπούλου”. Στο ενεργητικό της καταγράφεται πλήθος σολιστικών παρουσιάσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διδάσκει Μουσική Αγωγή.